Ha kéri, mi csomagoljuk be tárgyait a költöztetés előtt


Költöztetés szállítás Pécs.

A költöztetés első lépéseként be kell csomagolnunk a szállítandó tárgyinkat, ami gyakran az egész lakást jelenti gyakorlatilag. Ha ezt nem szeretné Ön elvégezni, kérheti, hogy mi csomagoljuk be az általunk biztosított dobozokba a lakásában, irodájában az elszállításra szánt tárgyakat.

Bizony nem egyszerű a feladat ami minden költözést meg kell előzzön, ez pedig a csomagolás.. Egyáltalán nem mindegy, mit mibe teszünk, és hogyan óvjuk meg a sérülésektől.

A konyhai eszközöket, tányérokat célszerű dobozokba tenni, a köztük lévő réseket újságpapírral, vagy rongyokkal kitölteni, ezzel megakadályozhatjuk azok össze ütődését.

A ruhaneműket (kivéve a gyűrődésre hajlamos darabokat), a legjobb vastagfalú műanyag zsákokba hajtogatni, a szekrényekben semmiképpen ne maradjon semmi, még a polcok sem.

Azokat a bútorokat, amiket egyszerű szétszerelni, célszerű darabokban szállítani, így sokkal kisebb az esély a költöztetés során azok sérülésére és kevesebb helyet is foglalnak a szállító autóban.

A szekrények ajtajait ragasszuk be, a fiókokat is, vagy vegyük ki őket erre az időre. A kulcsokat is szedjük ki a szekrényekből ha vannak bennük, mert könnyen beleakadnak valamibe, és eltörhetnek. Ragasztáshoz használjunk az üzletekben kapható (egyébként festéshez használt) takaró szalagot, mert az papírból van, nem ragad olyan erősen mint a hagyományos ragasztószalag és nem hagy nyomot a bútorokon.

A dobozokra mindig írjuk rá mi a tartalmuk, így az új helyre érkezéskor azonnal a megfelelő helységekbe lehet lepakolni őket anélkül hogy nézegetni kellene mi van bennük. Minek cipelnénk át többször is egyik helyről a másikra mikor kiderül, hogy nem oda való ahova letették? :)

 Még több hasznos információt és jó tanácsot olvashat a költözködésről itt.

Kérjen árajánlatot! 

Használja kalkulátorunkat, hogy megtudja mennyibe fog várhatóan kerülni a költözködése!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Ha kéri, mi csomagoljuk be tárgyait a költöztetés előtt, 5.0 out of 5 based on 3 ratings