Hasznos tanácsok költözködés előtt állóknak.


Költöztetés Pécsen, olcsó árak!Költözködés első lépése, hogy keressünk egy megbízható költöztető céget: 
Egy költözés sosem könnyű, és sosem egyszerű. Sok felesleges munkától és idegeskedéstől kímélhetjük meg magunkat azzal ha olyan vállalkozást választunk, akik vállalják a csomagolást, hozzák a költöztető dobozokat, rakodókat.
Ha tudjuk előre mit mennyiért vállalnak el, akkor ezeket az előkészületeket már nem is kell elvégeznünk, persze ez csak akkor igaz, ha nem mi magunk szeretnénk becsomagolni, és lehordani a bútorainkat, berendezési tárgyainkat, és minden egyebet a lakásból.


 

Jó előre kezdjünk neki mindazoknak a munkáknak, amiket mi magunk fogunk elvégezni.Költöztetés Pécsen, olcsó árak!
Ha nem hoz a költöztető cég dobozokat, akkor ezeket is érdemes a közeli boltokból (zöldségesnél például) beszereznünk. Háziállatunkat is érdemes a költözködés idejére elhelyeznünk ismerősünknél, hogy ne legyen útban. Hűtőszekrényt, fagyasztót lehetőleg ürítsük ki. Ha ez nem lehetséges, akkor hagyjuk a pakolásnál a végére, és az új lakásban ezek legyenek az elsők amiket felviszünk, és újra beüzemelünk.


Csökkentsük a balesetek esélyét!
Háziállatunkat is érdemes a költözködés idejére elhelyeznünk ismerősünknél, hogy ne legyen útban. Hűtőszekrényt, fagyasztót lehetőleg ürítsük ki. Ha ez nem lehetséges, akkor hagyjuk a pakolásnál a végére, és az új lakásban ezek legyenek az elsők amiket felviszünk, és újra beüzemelünk.  Kisgyermekes családoknál, előre gondoskodjunk felügyeletről számukra, egyrészt hogy ne legyenek láb alatt, másrészt elkerülhetjük ezzel az esetleges baleseteket is.


Szerezzük be előre a csomagoláshoz, szállításhoz szükséges kiegészítő eszközöket.
Nem csak dobozok kellenek. Legyen elég műanyag zsák, műanyag takaró fólia, ragasztószalag a dobozokhoz, címke, filctoll. Szerezzünk be olyan ragasztó szalagot is, amit a festők használnak a szegélyek ragasztásához, mert az nem hagy nyomot a bútorokon. Ha pedig segítséget hívunk a költözködéshez, ne feledkezzünk el az ő ellátásukról sem, nehogy éhen, vagy szomjan haljanak! 😀


Próbálja ki a kalkulátorunkat! >> (Számolja ki előre a költöztetése költségeit!)

Kérjen visszahívást! >>  (Kollégánk felhívja a megadott számon, és megbeszélik a részleteket.)

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Hasznos tanácsok költözködés előtt állóknak., 5.0 out of 5 based on 2 ratings